¨

Jak na dětský pokoj s modulovým systémem JONY?

24.4.2023

Dětský pokoj – místnost, která v průběhu několika málo let projde razantní proměnou. Jak jej zařídit, aby základ v podobě nábytku tyto proměny ustál, měnily se jen doplňky a ratolest byla spokojená? Volba by měla padnout na kvalitní, jednoduché, nadčasové kousky.

Hlavními stavebními kameny jsou dostatek úložných prostor, psací stůl a postel. Ideálně tak, aby šel nábytek snadno zkombinovat a prostřednictvím doplňků, jako jsou třeba úchytky, jednoduše dokázal změnit svou tvář. To vše nabízí náš modulový systém JONY.

Nezapomeňte na dostatek úložných prostor

Jak dítě roste, zvyšují se i jeho nároky na úložné prostory – knihy, učebnice, oblečení, hračky, sportovní náčiní, hudební nástroje… to vše musí najít místo v jednom pokoji.

Řada nábytku JONY disponuje šatní skříní s tyčí a zásuvkami, čistě policovou skříní a nabízí i rohovou variantu. Snadno tak sestavíte celou skříňovou stěnu. Pro milovníky vzdušného prostoru však tyto kousky fungují skvěle i jako solitéry.

Pokoj také můžete doplnit knihovnou či praktickou komodou, do které se dá uložit oblečení, hračky i další dětské nezbytnosti.

 

Psací stůl nesmí chybět

Pracovní části pokoje pak vévodí psací stůl. Psací stůl JONY má ideální šířku 120 cm – pohodlně se u něj napíší domácí úkoly, později se na stůl vejde i notebook, přesto zbytečně nezabere v pokoji většinu prostoru.

Součástí je praktická zásuvka a skříňka s policí. Pro více úložných prostor může sloužit závěsná skříňka nad stolem, do které lze schovat například další školní pomůcky.

Jednolůžko či něco většího? U nás vyberete

Modulový systém JONY lehce doplníte jakýmkoliv lůžkem z naší nabídky. Sjednotit úchytky a dekor není problém. Úchyty JONY mají již v základu postele s dvojkou v názvu.

Pokud sháníte jednolůžko s úložným prostorem v podobě šuplíků, mrkněte na PLUTO 2 nebo NEMO 2. V ceně mají laťový rošt, zásuvky pod postelí nabízí velkorysý úložný prostor na hračky či lůžkoviny a vybírat můžete z různých variant – je libo čelo za hlavou, u zdi, nebo kombinace obojího? U nás najdete vše.

Pro přespávání kamarádů je pak ideální volbou lůžko DUO 2, které nabízí zásuvku buď jako jeden velký úložný prostor, nebo jako druhé lůžko s laťovým roštem o rozměru 190x80 cm.

Pokud už se poohlížíte po posteli s šíří 120 nebo 140 cm, máme v nabídce praktická francouzská lůžka FABIE 2 a AMÉLIE 2 . Nabízíme rohovou variantu i postel pouze s jedním čelem, která je vhodná pro umístění v prostoru.

Nezapomeňte doplnit noční stolek, jehož zásuvka má stejně jako celá řada JONY kovový mechanismus, díky němuž ji lze vysunout úplně celou. Nestane se tak, že by v zadní části zůstal nevyužitý prostor nebo zapomenutá svačina. Tato vychytávka přináší dokonalý přehled o celém šuplíku.

 

 

Kam s televizí?

Hlavně u starších dětí už není výjimkou televize v pokoji. Nabízí se otázka, kam ji postavit? Buď na některou z komod, nebo u modulového systému JONY nabízíme nízký televizní stolek s výškou 45 cm. Díky stejné výšce jako u nočního stolku bude celý pokoj působit sjednoceným dojmem.

A to je hlavní výhoda, pokud zařizujete s jednou řadou nábytku. Modulový systém JONY nabízí snadnou kombinaci, stejnou hloubku skříní, výšku komod… vše do sebe jednoduše zapadne. Samozřejmostí je výběr z našich 13 akčních dekorů za jednotnou cenu.

A pokud si pořád nejste jistí – třeba Vám pomůže náš 3D konfigurátor.

picture

Autorka článku

Jana Rozková

Autor článků a aktualit

Mob.: 777 071 792 (prodejna Vranovice)

Zútulněte si svůj domov kvalitním nábytkem od českého výrobce. Každý kousek je detailně opracován a vznikl v dílně jihomoravské rodinné firmy s dlouholetou tradicí. U nás seženete nábytek do ložnice, do haly i do kuchyně.

Vyberte si nábytek z naší akční nabídky

Prohlédněte si leták naší nové akce -20% na vybrané výrobky ve všech dekorech! Leták je platný 03/24 - 6/24

Prohlédnout akce