¨

Proč chtít toaletní stolek a jak vybrat ten správný

14.2.2022

Pohodlí nade vše

Možná si říkáte, že je toaletní stolek zbytečnost, která jen stojí peníze, ubere v pokoji místo a nepřinese žádný výraznější užitek, zkrátka máte dojem, že ho nepotřebujete. Vašemu názoru může nahrávat i fakt, že paní domu není velkou fanynkou líčení ani šperků. Na určitou upravenost si ale potrpí většina žen a péči o sebe se věnují v určité míře téměř všechny zástupkyně něžného pohlaví všeho věku.

Ať už jde o aplikaci přípravků na pleť, každodenní make-up, natáčení vlasů nebo hledání a zkoušení těch nejvhodnějších šperků k novým šatům, hodí se mít všechno při ruce, ve stabilní teplotě a s možností pohodlně se při těchto úkonech posadit. Běhání mezi koupelnou a šatnou při přípravách do práce nebo na slavnostní událost a boj o místo u zrcadla nad koupelnovým umyvadlem s ostatními členy rodiny působí jen zbytečný stres všem zúčastněným. Nákup toaletního stolku eliminuje tyto situace na naprosté minimum.

Jednoduše a efektivně

Ať už vybíráte toaletní stolek pro mladou slečnu, nebo pro zralou dámu, myslete na to, že by měl ladit s vybavením pokoje, ve kterém bude stát. Nejuniverzálnější jsou minimalistické toaletní stolky bez ozdob, které se hodí do téměř každého interiéru a snadno se udržují. Jejich jednoduchý vzhled navíc brzy doplní kosmetické přípravky, šperkovnice a další zkrášlovadla. V naší nabídce navíc najdete toaletní stolky ve třinácti akčních dekorech, sladit jej s ostatními kusy nábytku v místnosti tudíž bude hračka.

Kosmetický nebo toaletní stolek musí mít dostatečné úložné prostory, tedy buďto jednu větší, nebo dvě menší zásuvky, do kterých se bez problémů vejde všechno, co je třeba. Kosmetika navíc bude v ložnici nebo šatně trpět mnohem méně než v koupelně. Kolísání teplot a přílišná vlhkost totiž mohou způsobit předčasné zkažení výrobků.

Nezapomeňte na další vybavení

K toaletnímu stolku patří zrcadlo. Lepší než malá stojací zrcátka jsou velká zrcadla upevněná na zdi. Lépe se v nich vidíte, prosvětlí místnost a nehrozí jejich pád a následné rozbití. Stejně důležitý je i pohodlný taburet k sezení. Chcete-li mít všechno sladěné do posledního detailu, kupte si všechny tři produkty ve stejné sérii.

Sebelepší stolek nenajde plné uplatnění, pokud nestojí na správném místě. Měl by být blízko okna, aby na sebe žena při líčení dobře viděla, zároveň ale nesmí taburet překážet při procházení místností. Důležitá je i blízkost elektrické zásuvky pro případ fénování, žehlení nebo kulmování vlasů.

Chcete se poradit nebo pomoci s výběrem? Zavolejte nám nebo navštivte některou z našich partnerských prodejen po celé České republice, rádi se vám budeme věnovat.

 

 

picture

Autorka článku

Lenka Kulková Mikulíková

Marketing a velkoobchodní spolupráce

obchod@nabytek-mikulik.cz

Mob.: +420 773 626 908

Zútulněte si svůj domov kvalitním nábytkem od českého výrobce. Každý kousek je detailně opracován a vznikl v dílně jihomoravské rodinné firmy s dlouholetou tradicí. U nás seženete nábytek do ložnice, do haly i do kuchyně.

Vyberte si nábytek z naší akční nabídky

Prohlédněte si leták naší nové akce -20% na vybrané výrobky ve všech dekorech! Leták je platný 03/24 - 6/24

Prohlédnout akce