¨

S lůžkem SMART máte možnost skutečného výběru

5.11.2021

Hledáte pohodlnou postel, kterou si můžete prakticky celou poskládat na míru vašim potřebám? Už nemusíte! Nově jsme do naší nabídky zařadili prémiové dvoulůžko SMART s řadou do puntíku vyladěných detailů. Čím je toto lůžko unikátní a jaké jsou jeho výhody?

Prémiové lůžko ryze české výroby

Nové prémiové dvoulůžko SMART ve třinácti akčních dekorech je kompletně vymyšleno, navrženo a vyrobeno v naší moravské rodinné dílně. Stejně jako všechny ostatní produkty v prémiové kolekci, i toto lůžko je vybaveno ABS hranami a kvalitním kováním. Nabízíme dvě velikosti lůžka – XL a L. Obě varianty mají zvýšenou lehací plochu 61 cm (počítáno s matrací o výšce 26 cm), tudíž se vám bude z postele snáze vstávat.

Čelo a korpus dvoulůžka jsou vyrobeny z vysoce kvalitního lamina o síle 18 mm a 25 mm. Postel tedy působí skutečně robustním, masivním dojmem. Obě varianty jsou navíc pro ještě větší zpevnění opatřeny kovovou středovou stabilizační nohou.

Lůžko nabízí velkorysý úložný prostor s neomezenou zátěží – můžete tedy do něj uložit nejen zimní oblečení a lůžkoviny, ale i těžké a objemné předměty. Dvoulůžko SMART je specifické primárně tím, že vám dává skutečnou možnost výběru – sami si vyberete velikost postele (L, XL), rošt i matraci. Díky tomu si tedy můžete nakonfigurovat lůžko přesně podle vašich představ.

Vnitřek postele je přizpůsoben jak pro lamelový, tak i pro laťkový rošt. Pozor, na výběr roštu byste měli klást velký důraz – pokud si totiž zvolíte lamelový rošt a chcete si zároveň ponechat možnost úložného prostoru, je zapotřebí vybrat si rošt s výklopem z boku či od nohou (nikoliv statický), abyste se mohli dostat do úložného prostoru. Některé naše partnerské prodejny navíc nabízí lamelový rošt s výklopem od nohou i od hlavy – můžete si tedy postel volně polohovat například pro pohodlné čtení či odpočinek.

K lůžku Smart můžete navíc dokoupit LED diodové podsvícení nohou s automatickým spuštěním na senzor a s časovačem od 30 vteřin až po 5 minut. Ovládání je jednoduché – stačí manuálně otočit kolečkem na boku postele, čímž si regulujete délku rozsvícení. Při výběru LED osvětlení si můžete zvolit studenou či teplou barvu světla.

Co vám nabízí dvoulůžko XL?

Kromě výše zmíněných výhod disponuje dvoulůžko Smart XL také dalšími specifiky, které z něj dělají ideální kus nábytku do ložnice, který vám bude sloužit dlouhá léta. Šířka čela za hlavou je úctyhodných 313 cm (pro snadné převážení a montáž je rozděleno na dva kusy), zbytek dvoulůžka je pak dodávaný v demontovaném stavu.

Narozdíl od lůžka L má toto dvoulůžko robustní bílou čelní stěnu a boky (lze bez příplatku barevně kombinovat či sladit se zbytkem postele). K posteli zároveň dostanete kování a doporučení, kam navrtat noční stolky Smart se zabudovanou USB nabíječkou (dva vstupy). Stolky jsou prudce moderní a při uchycení do boční stěny lůžka vytváří dojem, že levitují ve vzduchu. Při zabudování do stěny visí noční stolek zhruba 22 cm nad podlahou, tudíž je ideální pro robotický vysavač, který pod ním bez problému projede. Stolek má nosnost maximálně do 10 kg a disponuje zásuvkami se skrytými 3D plnovýsuvy s tlumením a dotahem. Při smontování stolku zároveň velice jednoduše vycentrujete zásuvky na střed pomocí kolečka a nepotřebujete k tomu již žádné další náčiní.

Čím je specifické dvoulůžko L?

Hlavní rozdíl dvoulůžka Smart L oproti verzi XL je jiná velikost – šířka čela činí 185 cm a postel není vybavena základní bílou deskou u čela a boků, jako je tomu u většího dvoulůžka. V základu tohoto lůžka je navíc po celé délce čela u hlavy zabudováno LED osvětlení o výkonu 9,5 W/m s citlivým senzorem a vypínačem uprostřed čela. Velkou výhodou je, že vám tento LED diodový proužek může pohodlně nahradit stolní lampičky – můžete si u něj totiž nastavovat intenzitu od tlumeného, relaxačního, podkresového světla až po plný výkon, při kterém si můžete pohodlně číst.

U vytváření lůžka Smart jsme mysleli na váš naprostý komfort a zároveň na bytelnost a praktičnost tohoto kusu nábytku, aby vám postel vydržela dlouhá léta a vy se z ní mohli těšit. Věříme, že si z naší nabídky vyberete přesně takovou, jakou jste si vysnili. A v případě přání či dotazů se na nás neváhejte obrátit.

picture

Autorka článku

Lenka Kulková Mikulíková

Marketing a velkoobchodní spolupráce

obchod@nabytek-mikulik.cz

Mob.: +420 773 626 908

Zútulněte si svůj domov kvalitním nábytkem od českého výrobce. Každý kousek je detailně opracován a vznikl v dílně jihomoravské rodinné firmy s dlouholetou tradicí. U nás seženete nábytek do ložnice, do haly i do kuchyně.

Vyberte si nábytek z naší akční nabídky

Prohlédněte si leták naší nové akce -20% na vybrané výrobky ve všech dekorech! Leták je platný 03/24 - 6/24

Prohlédnout akce