¨

Rádi o nábytku blogujeme

Co si ujasnit, než začnete vybírat kuchyň

18.5.2022

Rozhodli jste se pro kuchyň na míru a chystáte se navštívit truhláře nebo kuchyňské studio? Ať už máte o svojí budoucí nové kuchyni jasnou představu, nebo chcete nechat prostor tomu, co společně s profesionály vymyslíte, existuje několik otázek, které je nutné zodpovědět dřív, než si domluvíte termín schůzky.

Zobrazit celý článek

Jak si správně naplánovat kuchyni dle kuchyňských zón

4.5.2022

Novou kuchyni si člověk nepořizuje každý den, jejímu výběru je proto právem věnována velká pozornost. Kromě designu je důležitá i funkčnost – a právě s tou vám pomůže praktické uspořádání podle jednotlivých kuchyňských zón tak, aby se vám ve vaší nové kuchyni vařilo jedna radost.

 

 

Zobrazit celý článek

Jak vyřešit úložný prostor v malém bytě?

19.4.2022

Říká se, že co je malé, to je milé. Nedostatek úložného prostoru v malém bytě se však za roztomilý pokládat nedá. Čím menší byt, tím větší důmyslnost je při jeho zařizování potřebná.

Zobrazit celý článek

Ženy v Nábytku Mikulík jsou jeho nedílnou součástí

22.3.2022

Asi jen málokoho překvapí, že v nábytkářském průmyslu a výrobě i v dnešní době převládá spíše mužské osazenstvo. Když se v tomto oboru objeví žena, musí čelit nedůvěře ze strany zákazníků i kolegů, je proto nutné, aby rychle prokázala, že má potřebné technické znalosti a dovednosti, aby ji ostatní brali vážně.

Zobrazit celý článek

Vyberte si nábytek z naší akční nabídky

Prohlédněte si leták naší nové akce -20% na vybrané výrobky ve všech dekorech! Leták je platný 03/24 - 6/24

Prohlédnout akce