¨

Rádi o nábytku blogujeme

Proč chtít toaletní stolek a jak vybrat ten správný

14.2.2022

Neexistuje žádný jiný druh nábytku, který by byl určený pouze ženám – řeč je o toaletním stolku. Ten nemusí sloužit pouze k ukládání kosmetiky a líčení, osvědčí se také při skladování šperků, šátků, hodinek a dalších převážně dámských radostí. Přečtěte si, proč by vám neměl v ložnici nebo šatně chybět a jak si vybrat toaletní stolek, který bude nejen hezký, ale i praktický.

 

Zobrazit celý článek

Jak vybrat obývací stěnu?

7.2.2022

Při slovním spojení obývací stěna si možná řada z nás vybaví těžkopádné, nevzhledné sestavy zdobící obývací pokoje našich babiček, které v prvé řadě sloužily jako vitrína porcelánu, skleněných sošek a všemožných suvenýrů, do které byla doprostřed zasazena televize. Takové obývací stěny již v moderní domácnosti nemají své místo, i tak se ale jedná o důležitý kus nábytku, který se špetkou nápadu a stylu pozvedne váš obývací pokoj na zcela novou úroveň.

 

 

Zobrazit celý článek

Jaký byl rok 2021 v Nábytku Mikulík a co chystáme do budoucna

7.2.2022

Loňský rok byl pro nás v mnoha ohledech zlomový. I přes náročnost pandemické doby se nám podařilo přivést na trh celou řadu novinek a inovací. Co se nám v roce 2021 povedlo, jakým jsme čelili výzvám a jaké máme plány na letošní rok? Pojďme se na to společně podívat.

 

Zobrazit celý článek

Jak účinně provonět skříň?

31.1.2022

Čerstvě vyprané, voňavé prádlo uložíte do skříně,..... 

Jak to udělat, aby jeho vůně vydržela co nejdéle? Přinášíme vám několik jednoduchých triků, jak ve své skříni udržet prádlo dlouho voňavé.

 

 

Zobrazit celý článek

Vyberte si nábytek z naší akční nabídky

Prohlédněte si leták naší nové akce -20% na vybrané výrobky ve všech dekorech! Leták je platný 03/24 - 6/24

Prohlédnout akce