¨

Kuchyňské studio Mikulík

30.1.2024

Láska prý prochází žaludkem…

Souhlasíme. Napřed ale projde kuchyní. I tou vaší vysněnou bude procházet. Na krásnou a funkční, praktickou a pohodlnou novou kuchyň se nelze netěšit. V Kuchyňském studiu Mikulík vám takovou kuchyň navrhneme a v naší rodinné firmě Nábytek Mikulík na míru vyrobíme.

 

Přijďte se inspirovat

Kuchyňské studio Mikulík je součástí Showroomu Nábytek Mikulík ve Vranovicích. Inspirací vám budou kuchyně moderní, plné trendy vychytávek, detailů a důmyslných funkcí. Kuchyně rustikální, s dvířky či zásuvkami, stylové kuchyně pro seniory s ohledem na pravděpodobnost omezeného pohybu a v neposlední řadě plnohodnotné kuchyně do malých bytů.  Navštivte nás, rádi vás poznáme osobně.

 

Kuchyně jak má být

Naši odborní poradci, designer a výrobní technik se vaší kuchyni budou plně věnovat. Vysvětlí vám kuchyňský trojúhelník, krátké cesty či ergonomická patra. Naše 32leté zkušenosti s výrobou a prodejem kuchyní a nábytku vám dovolují se na nás spolehnout. Postaráme se o vás, vaše přání a požadavky budeme řešit k vaší spokojenosti. Domluvte si schůzku s naší poradkyní. Sny, přání, fotografie a plánek postačí poslat e-mailem.

 

Servis, o kterém ani nemusíte vědět

Záruční a pozáruční servis je pro nás samozřejmostí. Naši montážní technici jsou vám připraveni být nablízku radou i servisem v případě, že bude potřeba doladit optimální funkce kuchyně. Pravděpodobně však náš servis ani nebudete potřebovat.

Vyberte si nábytek z naší akční nabídky

Prohlédněte si leták naší nové akce -20% na vybrané výrobky ve všech dekorech! Leták je platný 03/24 - 6/24

Prohlédnout akce