¨

Den otevřených dveří nabídl slevy, novinky, výhry i program pro nejmenší

1.6.2023

Nákupy za výhodné ceny, nakouknutí do zákulisí firmy i doprovodný program pro nejmenší lákaly na Den otevřených dveří, který se konal od čtvrtka 25. do soboty 27. května 2023. Za tyto tři dny navštívila náš showroom ve Vranovicích více než stovka zákazníků.

Uvítali slevu na veškerý sortiment i služby designérky nebo 3D návrh kuchyně zcela zdarma. Navíc ten, kdo nakoupil za více než 2 tisíce korun a vyplnil soutěžní los, mohl vyhrát hodnotné ceny. Na závěr akce jsme vylosovali výherce. První cenu skříň ELITE XXL vyhrála paní Blažena Svobodová z Pohořelic, druhou cenu dvoulůžko BENO s úložným prostorem získal pan Libor Sedláček z Velkých Němčic a na třetím místě s komodou AIDA M skončila paní Ivana Řezníčková. Všem výhercům gratulujeme!

Partnery akce byla společnost AHORN, český výrobce kvalitních matrací a lůžek z masivu, a firma FRANKE, která dodává na český trh špičkové dřezy, baterie, digestoře a další spotřebiče do kuchyní. Zájemci se tak v sobotu mohli dozvědět více o tom, jak na zdravé spaní, nebo nahlédnout do showroomu na kolečkách a omrknout tam novinky od firmy Franke.

Nejčerstvějšími novinkami jsme se pochlubili i my sami. Představili jsme projekt Minibyt, kdy jsme na naší prodejně ve Vranovicích postavili celý byt. Jeho prostřednictvím ukazujeme zákazníkům, že našimi výrobky lze zařídit celou domácnost od kuchyně, přes obývák až po ložnici. Výhodou je, že veškerý nábytek jsme Vám schopni vyrobit v jednotném dekoru, a dosáhnout tak pěkně ladícího celku není žádný problém.

Další novinkou z naší jihomoravské dílny jsou akustické panely ONMI. Ve Vranovickém showroomu nyní mohou zákaznici obdivovat laťkový obklad v nejrůznějších dekorech. Designovou peckou jsou potom panely podsvícené LED osvětlením nebo ozvláštněné mechem, který je nyní v interiéru obrovským trendem. Více se o této novince roku 2023 dozvíte na www.on-mi.cz.

Na Dny otevřených dveří si však u nás přišli na své i ti nejmenší. Připraveny byly tvořivé dílničky i malování na obličej.

A po zajímavých nákupech přišly určitě vhod výborné wafle z přistaveného foodtrucku.

Děkujeme všem, kteří nás v tyto dny přišli navštívit. Těšíme se třeba zase za rok.

picture

Autorka článku

Jana Rozková

Autor článků a aktualit

Mob.: 777 071 792 (prodejna Vranovice)

Zútulněte si svůj domov kvalitním nábytkem od českého výrobce. Každý kousek je detailně opracován a vznikl v dílně jihomoravské rodinné firmy s dlouholetou tradicí. U nás seženete nábytek do ložnice, do haly i do kuchyně.

Vyberte si nábytek z naší akční nabídky

Prohlédněte si leták naší nové akce -20% na vybrané výrobky ve všech dekorech! Leták je platný 03/24 - 6/24

Prohlédnout akce