¨

Zdravý a klidný spánek nabízí polohovatelné dvoulůžko AURA

24.5.2021

Hledáte pohodlnou a zároveň designovou postel, která by dokonale dotvořila celkový vzhled vaší ložnice? Naše unikátní dvoulůžko AURA disponující štědrým úložným prostorem a nastavitelnými lamelovými rošty může být ideálním řešením.

Dvoulůžko AURA vám dává skutečně na výběr

Dvoulůžko AURA je kompletně vyráběno v naší dílně a jedná se tedy o ryze český výrobek. Jednou z jeho největších výhod je fakt, že k němu potřebujete dokoupit pouze matraci – postel je dodávána jako komplet včetně dvou lamelových roštů a úložného prostoru. Na výběr máte navíc za stejnou cenu ze dvou velikostí – můžete mít tak šířku postele buď 160 nebo 180 cm.

Nejlepší slovo, které dvoulůžko AURA vystihuje, je „variabilita“. U této postele si můžete vybrat také ze dvou výšek čel za hlavou – buď se jedná o výšku 93 cm (měřeno od země), nebo v případě, že si vyberete vysokou matraci (v kurzu jsou nyní matrace o tloušťce kolem 20–22 cm), máte možnost pořídit si dvoulůžko s výškou čela až 110 cm. Víme, že čelo tvoří nejimpozantnější prvek celé postele a musí být proto vidět celé.

Polohovatelný lamelový rošt

Lamelový rošt, dodávaný s lůžkem AURA, je specifický tím, že má polohování hlavy a nohou. U hlavy je možné nastavit si až pět různých poloh, u nohou můžete mít buď základní či lehce vyvýšenou polohu. Polohování roštů u hlavy vám umožňuje například pohodlnou večerní četbu a relaxaci v polosedu. Možnost lehkého nadzvednutí nohou pak využijí například těhotné ženy, které si potřebují lépe rozproudit krevní oběh.

Rošt se dá u nohou vyklopit směrem vzhůru, čímž odhalí prostorný úložný prostor, do kterého je krásně vidět. Úložný prostor neleží přímo na zemi, proto se výborně hodí například pro uložení dek, peřin, lůžkovin či zimního oblečení. Velkou výhodou také je, že pro přístup k úložnému prostoru lze každou polovinu dvoulůžka otevírat zvlášť.

Rošt se skládá z dvaceti osmi lamel a má nosnost 130 kg, přičemž tomu je zapotřebí uzpůsobit i volbu matrace. Tvrdost lamel – tedy jak moc bude lamela pružit – si můžete nastavovat pomocí bederních výztuh. Jedná se o gumové objímky, které jsou nasazené na lamelách a člověk jimi může posouvat doprostřed či do boků, čímž si určí vyhovující tvrdost lamel.

Naše unikátní dvoulůžko AURA disponuje štědrým úložným prostorem a nastavitelnými lamelovými rošty

Plastický vzhled v mnoha dekorech

Na lůžko byly použity dva typy lamina – jedno o tloušťce 18 mm, druhé o síle 25 mm, ze kterého jsou vyvedeny například nohy postele. Díky tomu nabývá postel na značné plasticitě, nepůsobí jako jednolitá deska, ale jako skutečně bytelný kus funkčního nábytku.

Výšku této postele jsme navrhli tak, aby se vám z ní pohodlně vstávalo – stanovili jsme ji proto na ideálních 53 cm. Zde je ovšem potřeba zmínit, že výška postele je daná také výškou matrace. Pokud si zákazník zvolí matraci vyšší než 15 cm, jeho lehací plocha se o několik centimetrů zvýší. V případě, že si například vybere matraci o výšce 20 cm, lehací plocha bude vysoká 58 cm, při výšce matrace 22 cm se pak dostane na výšku lehací plochy až 60 cm.

U lůžka AURA každopádně máte volnou ruku, co se týče výběru matrace. Postel je vhodná pro různé druhy matrací, obecně ale nedoporučujeme pokládat taštičkovou (pružinovou) matraci, jelikož při polohování lůžka by mohlo dojít k deformaci taštiček a snížení životnosti matrace.

Dvoulůžko AURA je k dispozici ve třinácti akčních dekorech, přičemž cena zůstává vždy stejná. Značnou výhodou je také velice snadná montáž – postel vám totiž přijde z větší části složená a na vás zůstává, abyste levou a pravou polovinu pouze spojili dohromady, a následně přimontovali přední i zadní čelo. Pak už jen stačí položit matraci a užít si ničím nerušený spánek.

picture

Autorka článku

Lenka Kulková Mikulíková

Marketing a velkoobchodní spolupráce

obchod@nabytek-mikulik.cz

Mob.: +420 773 626 908

Zútulněte si svůj domov kvalitním nábytkem od českého výrobce. Každý kousek je detailně opracován a vznikl v dílně jihomoravské rodinné firmy s dlouholetou tradicí. U nás seženete nábytek do ložnice, do haly i do kuchyně.

Vyberte si nábytek z naší akční nabídky

Prohlédněte si leták naší nové akce -20% na vybrané výrobky ve všech dekorech! Leták je platný 03/24 - 6/24

Prohlédnout akce