¨

Skutečná flexibilita s oblíbenou skříní FLEXI

25.6.2021

Hledáte skříň, u které budete mít skutečně na výběr, ale za kterou zároveň nezaplatíte jmění? Vyzkoušejte jednu z našich nejoblíbenějších skříní FLEXI – poctivě vyrobenou na Moravě s jedinou myšlenkou: nabídnout zákazníkům opravdovou možnost výběru.

U zdi, v prostoru nebo vestavěná? Záleží jen na vás

To, co činí skříň FLEXI tolik oblíbenou variantou, je fakt, že si můžete vybrat, kam skříň umístíte – může stát samostatně v prostoru nebo opřená o zeď, navíc ale díky své variabilitě může sloužit i jako vestavěná skříň.

Vybrat si můžete skříň o šířce od 180 cm až po 300 cm, přičemž máte vždy také na výběr ze dvou výšek – 220 nebo 240 cm. Díky tomu získáváte obrovské množství variant pro výběr správného rozměru pro vámi daný prostor. Pokud chcete tento kus nábytku využít jako vestavěnou skříň, je skříň FLEXI doplněna o přesně zaměřené lišty, aby se do výklenku vešla na milimetr přesně.

Hloubka skříně je pohodlných 65 cm, což vám umožní do skříně uložit i objemnější kousky šatstva, jako jsou například kabáty, které vám zároveň nebudou zavazet při otevírání či zavírání dveří.

Jednoduchá skříň i pro ty nejnáročnější zákazníky

Kromě rozměrů si zároveň můžete vybrat styl dekoru posuvných dveří – můžou být buď plné, doplněné o zrcadlo (buď na jednu či na obě strany dveří) a libovolně se dá upravit také prostřední dekorativní pás – můžete mít buď kombinaci dvou dekorů, doplnit se dá také o mléčné sklo matelux či neprůhledné bílé, černé či červené sklo lacobel. Skříň si tak můžete jednoduše dokonale ozvláštnit a vytvořit tak kus nábytku, který bude vyhovovat vašemu stylu.

Díky této variabilitě a široké škále možností, jak si skříň FLEXI upravit dle obrazu svého, dokážeme uspokojit potřeby jak zákazníka, který vyžaduje pouze jednoduchou a funkční skříň, tak zákazníka s vysokými nároky a požadavky na vzhled i rozložení skříně.

Podle velikosti skříně si navíc vybíráte, zda chcete dvoudveřovou či třídveřovou skříň (od šířky 240 cm). Dveře jsou doplněny o aluprofily s tlumicími kartáči, které zajišťují plynulý dojezd dveří. Dveře tak dokonale dosednou ke svému boku a nedochází k žádnému tření materiálů. Dveře mají zároveň tlumicí brzdy a je možnost dokoupit i samozavírač dveří automatic, který zajistí automatické dovření dveří.

Dvě varianty vnitřního uspořádání

Ve svém základu mají větší verze skříně (od 240 cm dále) dvě varianty vnitřního uspořádání. Výhodou je, že se můžete rozhodnout až u samotné montáže, kterou variantu zvolíte. V první variantě máte možnost všechny tři šatní tyče umístit do spodní části skříně, díky čemuž budete mít všechno oblečení snadno přístupné. Pokud do skříně chcete uložit i sezónní kousky, můžete zvolit druhou variantu uspořádání, kdy jednu šatní tyč umístíte do vrchní části skříně a vzniklý prostor vyplníte hlubokými policemi.

Obecně ale platí, že každá skříň FLEXI bez ohledu na rozměr splňuje veškeré požadavky, které byste na šatní skříň mohli mít – každá skříň obsahuje šatní tyč, velké i malé police a dostatek prostoru pro všechny typy oblečení. Toto základní vnitřní uspořádání je již započítané do ceny skříně, máte ale přirozeně možnost dokoupit si další díly, jak uznáte za vhodné. Do každé skříně lze navíc dokoupit zásuvkový kontejner, abyste měli prostor ve skříni ještě organizovanější.

Další výhody

Velkým kladem skříně FLEXI je zároveň velice snadná montáž. Skříň je rozdělena na stejně velké celky (moduly), které se poskládají vleže zvlášť, usadíte do nich dveře, postavíte a máte hotovo.

Na výběr máte ze třinácti akčních dekorů, takže můžete skříň dokonale sladit se zbytkem interiéru. Na celé skříni jsou navíc použity ABS hrany a jsou na ní zkombinovány dvě síly materiálu – 18 mm a 25 mm. Díky tomu vytváří skříň plastický dojem, který dotváří vzhled skutečně bytelného kusu nábytku.

Jelikož je u skříní s posuvnými dveřmi důležité, aby byly perfektně vyrovnané, najdete uvnitř skříně výškově nastavitelné nohy. Jednoduše je nastavíte imbusovým klíčem, čímž vyzvednete nebo naopak snížíte skříň, aby byla v dokonalé rovině. Dveře skříně pak jednoduše jezdí v pojezdech a skříň se samovolně neotvírá.

Skříň FLEXI vám tedy nabízí skutečnou flexibilitu. Poměrem cena – kvalita se jedná o bezkonkurenční kus nábytku, který díky širokému výběru dekorů dokonale padne do jakéhokoliv interiéru.

picture

Autorka článku

Lenka Kulková Mikulíková

Marketing a velkoobchodní spolupráce

obchod@nabytek-mikulik.cz

Mob.: +420 773 626 908

Zútulněte si svůj domov kvalitním nábytkem od českého výrobce. Každý kousek je detailně opracován a vznikl v dílně jihomoravské rodinné firmy s dlouholetou tradicí. U nás seženete nábytek do ložnice, do haly i do kuchyně.

Vyberte si nábytek z naší akční nabídky

Prohlédněte si leták naší nové akce -20% na vybrané výrobky ve všech dekorech! Leták je platný 03/24 - 6/24

Prohlédnout akce