¨

Jarní úklid? Dostatek prostoru vám poskytne skříň GRANDE

28.4.2021

Čas jarního úklidu je v plném proudu, a proto je vhodné mít dostatek úložného prostoru, do kterého můžete schovat zimní oblečení i boty celé rodiny. K tomuto účelu dokonale poslouží prostorná skříň GRANDE, kterou nabízíme v České republice jako vůbec první. V čem je tato skříň unikátní a čím se liší od běžných šatních skříní? Odpověď naleznete v dnešním článku.

Samootevírací systém skládaných dveří

Jednou z největších výhod této skříně je samootevírací systém skládaných dveří, kterých se stačí jen letmo dotknout a skříň se jako zázrakem otevře. Otevírání je přitom tlumené a pohyb velmi elegantní s panoramatickým efektem. Otevřené dveře jen minimálně přesahují samotnou skříň. Díky tomuto způsobu otevírání získáte dokonalý přehled o útrobách skříně, jelikož se před vámi otevře více než 4 m2 plochy skříně (a v případě větší varianty skříně o šířce 240 cm máte k dispozici až 5 m2 plochy skříně).

Veškeré varianty skříně GRANDE lze zároveň doplnit o úchytky, zrcadlo či automatické vnitřní LED osvětlení. Díky těmto detailům nabízí série skříní GRANDE unikátní řešení pro moderní bydlení. Skříň je zkrátka navržena tak, aby vám poskytovala maximální komfort a zároveň esteticky dokonale ladila do vašeho interiéru.

Tři varianty vnitřního uspořádání

Všechny varianty skříně GRANDE se pyšní možností trojího výběru vnitřního uspořádání spodní části skříně – základní, s policí či se třemi zásuvkami. Vnitřek skříně si tak můžete navrhnout dle vlastního uvážení a potřeb, aby dokonale splňoval všechny vaše požadavky na úložný prostor. Police i zásuvky si můžete zakoupit samostatně a ve stejném dekoru, jako je zbytek skříně. Tyto doplňky vám pomohou se snadným uspořádáním věcí ve skříni, abyste vždy přesně věděli, kde co máte.

Další výhody

Vybrat skříň, která bude perfektně ladit do vašeho interiéru, může být někdy náročné. U skříně GRANDE proto máte na výběr až ze třinácti dekorů. Díky tomu si můžete zvolit přesně tu variantu, která do vašeho domova nejlépe sedne.

Skříň je vyrobena z vysoce kvalitního lamina o síle 18 mm. Veškeré kování na skříni pochází od námi prověřené firmy Hettich, se kterou už dlouhá léta spolupracujeme. Díky celoživotní garanci kvality na vady máme vždy jistotu, že zákazníkům doporučujeme ten nejlepší možný produkt. V kování ani spojovacím materiálu nenajdete žádné plastové součástky (vyjma ochranných krytek).

Skříň dále disponuje praktickými ABS hranami, samootevíračem, horním i spodním vedením a skrytým plnovýsuvem s tlumením a dotahem též od firmy Hettich. Aby vám skříň stála dokonale rovně, byly nohy navrženy tak, aby byly výškově nastavitelné.

Skříň GRANDE poskytuje unikátní kombinaci naprostého komfortu a vysoké praktičnosti pro co nejmodernější bydlení. Díky stylovému designu se hodí do jakéhokoliv interiéru a poskytne vám elegantní řešení nedostatku úložného prostoru.

picture

Autorka článku

Lenka Kulková Mikulíková

Marketing a velkoobchodní spolupráce

obchod@nabytek-mikulik.cz

Mob.: +420 773 626 908

Zútulněte si svůj domov kvalitním nábytkem od českého výrobce. Každý kousek je detailně opracován a vznikl v dílně jihomoravské rodinné firmy s dlouholetou tradicí. U nás seženete nábytek do ložnice, do haly i do kuchyně.

Vyberte si nábytek z naší akční nabídky

Prohlédněte si leták naší nové akce -20% na vybrané výrobky ve všech dekorech! Leták je platný 03/24 - 6/24

Prohlédnout akce