¨

Jakou si vybrat kuchyň?

6.1.2020

Stavíte nebo renovujete byt či dům? Jednou z nejdůležitějších místností ve vašem novém domově je bezesporu kuchyně. Jejímu výběru byste tedy měli věnovat zvýšenou pozornost. V dnešním článku se zaměříme na možnosti, které vám Nábytek Mikulík při stavbě kuchyně nabízí.

Za 30 let našeho fungování jsme nasbírali zkušenosti, které při výběru kuchyně přijdou vhod. Jakmile si vyberete z naší nabídky, přijedeme k vám domů, vše řádně zaměříme a posléze pro vás vytvoříme nezávazný grafický 3D návrh, díky němuž si budete moci udělat přesný obrázek o tom, jak bude výsledná kuchyň vypadat.

3D návrhy kuchyní

*Při výběru myslete na to, že nová kuchyňská linka není kus nábytku, který lze co chvíli obměnit, a proto není důležitý pouze vzhled, ale i praktičnost a dostatečně nadčasový design, aby se vám brzy neokoukala.

*Neměli byste také zapomenout na kvalitní materiál a na vhodné umístění, abyste měli vždy vše snadno po ruce.

Návrhy kuchyní z moravské dílny:

KUCHYNĚ TREND

Pro tyto kuchyně jsou typická jednoduchá hladká dvířka. Na výběr je hned několik variant dekorů.

Domácí i exotické dřeviny, provedení lesklá či plastická, odstíny moderních barev nebo dekory fantazijní.

To vše je podtrženo prvotřídní kvalitou zpracování. Tyto kuchyně jsou nadčasové a mají moderní vzhled i po letech.

KUCHYNĚ SENOSAN

To jsou akrylová dvířka s vysokou sytostí barev včetně vysoké intenzity lesku povrchu. Jsou tvořeny fólií, která je vlisovaná do MDF desky s těmito vlastnostmi: odolnost vůči poškrábání, vynikající zrcadlový efekt u lesků a jemně hedvábný efekt u matů, odolnost vůči UV záření, jednoduché na údržbu, zvýšená odolnost proti chemikáliím, bez pomerančového efektu, voděodolná, ekonomičtější alternativa lakovaných dvířek.

Materiál Senosan lze použít i na různá nábytkářská dvířka nebo nábytkové korpusy.

KUCHYNĚ AIRTEC

Inovativní technologie, která dokáže trvale spojit hranu s deskou beze spár a lepidla. Agregát nanášející lepidlo je nahrazen horkovzdušným agregátem. Ten za pomoci horkého vzduchu a tlaku roztaví polymerovou funkční vrstvu na nanášené hraně. Tímto procesem vnikne celistvý výrobek.

V současnosti je na trhu olepovaných nábytkových dvířek bezkonkurenční. K výhodám této technologie patří: trvalá funkčnost, nulové spáry, zvýšená odolnost vůči teplu a vlhku, bez žloutnutí a znečišťování spáry. Díky stejnému barevnému provedení funkční vrstvy hrany a fólie materiálu vzniká celistvý vzhled výsledného produktu.                                      

KUCHYNĚ MAGNUS

Tato řada odráží základní směry designu moderních kuchyní s foliovanými dvířky. Zahrnuje oblíbené textury dřevin, nezaměnitelné odstíny barev od světlounkých po nejtmavší, ale také dekory s výrazným plastickým reliéfem. Spektrum možností je rozsáhlé a nabízí velký kombinační potenciál. Kvalita provedení odpovídá nejvyšším nábytkářským standardům, a proto se nelze divit, že ze spojení variability s precizností vznikla dlouhodobě nejoblíbenější a nejžádanější řada kuchyní.

KUCHYNĚ AURA

Toto označení patří kuchyňské řadě, kterou spojuje jeden charakteristický znak - vysoce lesklá foliovaná dvířka, který dává kuchyním velmi silný náboj. Jsou výrazné, energické a nepřehlédnutelné. Ruku v ruce s dynamickým designem jde špičková kvalita provedení, takže výsledný celek by se mohl okamžitě stát exponátem na kterémkoliv veletrhu nábytku. Kuchyně této řady jsou určeny lidem, kteří se vyžívají v neobvyklosti s příchutí lehkého luxusu.

KUCHYNĚ REGIA

Tyto kuchyně si vybírají zákazníci, kteří hledají osobitý a neobvyklý styl. Regia, to je několik málo pečlivě vybraných dřevodekorů provedených ve vysokém lesku. Originální vzhled je posílen perfektním řemeslným zpracováním, estetická a užitná hodnota jsou dokonale vyváženy. Výsledný dojem svědčí nejen o mimořádném vkusu, ale také o snaze nebýt tuctový.

Když můžeme, pomůžeme, a proto se neváhejte obrátit přímo na nás. Společně se pokusíme zrealizovat Vaše sny.

 

Přejít na naše TOP kuchyně

picture

Autorka článku

Lenka Kulková Mikulíková

Marketing a velkoobchodní spolupráce

obchod@nabytek-mikulik.cz

Mob.: +420 773 626 908

Zútulněte si svůj domov kvalitním nábytkem od českého výrobce. Každý kousek je detailně opracován a vznikl v dílně jihomoravské rodinné firmy s dlouholetou tradicí. U nás seženete nábytek do ložnice, do haly i do kuchyně.

Vyberte si nábytek z naší akční nabídky

Prohlédněte si leták naší nové akce -20% na vybrané výrobky ve všech dekorech! Leták je platný 03/24 - 6/24

Prohlédnout akce